حسابداری مالیات بین المللی چیست و چگونه انجام می شود؟

مالیات بین المللی

به مالیاتی اطلاق می‌شود که در کشورهای مختلف از افراد دریافت می‌شود. به عبارت دیگر، این نوع مالیات مرتبط با درآمد‌ها و معاملاتی است که در مرزهای ملی عبور می‌کنند. مثلاً اگر شما کالا یا محصولی را در کشور ایران تولید کرده و آن را در کشورهای دیگر به فروش برسانید، ممکن است مالیات‌های مختلفی در این مسیر اعمال شود.
مالیات بین‌المللی یک موضوع پیچیده است که در زمینه مالیات‌های مرتبط با درآمد‌ها و معاملاتی که در مرزهای ملی عبور می‌کنند، اعمال می‌شود.

  1. مالیات بر درآمد خارجی:
    شهروندان یا اقامت‌داران یک کشور ممکن است درآمدی را از منابع خارجی کسب کنند. این درآمد ممکن است از حقوق و دستمزد، سود سهام، اجاره‌ها، معاملات تجاری و غیره باشد.
    برای اجتناب از مالیات مضاعف، معاهده‌های مالیاتی بین‌المللی بین کشورها امضا می‌شود. این معاهده‌ها تعیین می‌کنند که کدام کشور می‌تواند مالیات را اعمال کند و چگونه می‌توان از مالیات‌های پرداخت شده در یک کشور در کشور دیگر استفاده کرد.
    مثلاً معاهده‌های مالیاتی بین‌المللی می‌توانند معافیت‌ها، کسری‌ها و نرخ‌های کمتر مالیاتی را تعیین کنند.
  2. مالیات بر ارزش افزوده (VAT):
    در اتحادیه اروپا، مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به کالاها و خدمات اعمال می‌شود.
    اگر شما کالا یا خدمات به مشتریان تجاری در کشورهای عضو اتحادیه اروپا فروش می‌کنید، مشتریان شما باید در کشور خودشان مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت کنند.
  3. مالیات مضاعف:
    مالیات مضاعف زمانی رخ می‌دهد که یک فرد یا شرکت بابت یک درآمد واحد، همزمان تحت قوانین مالیاتی دو یا چند حوزه قضایی مختلف (کشورها یا ایالت‌ها) قرار گیرد و ملزم به پرداخت مالیات شود.

حسابداری بین المللی چیست؟

روشی برای حسابداری است که شامل استاندارد ها و اصول حسابداری همه کشورها می باشد.کسانی که می خواهند مدرک حسابداری بین المللی را داشته باشند باید اصول و قواعد را آموزش ببینند و دوره های بین المللی معتبر را بگذرانند.حسابداری بین المللی یک سیستم جهانی است که در همه کشورهای دنیا مورد قبول است.

حسابداری مالیاتی چیست؟

یک روش شناخته حسابداری است که در آن حسابدار به جای رسیدگی به صورتهای مالی مختلف تنها روی مبحث مالیات و امور مالیاتی تمرکز میکند.این تخصص یک تخصص رسمی است و قوانین واضحی در مورد آن وجود دارد که کسب و کارها باید آن را رعایت کنند.

 

استاندارد های بین المللی گزارشگری مالی چیست؟

استاندارد های بین المللی گزارشگری مالی یا همانlrfs) )یک زبان مشترک در زمینه حسابداری است و با استفاده از آن ،صورتهای مالی در هر شرکتی از سراسر جهان قابل ترجمه،قابل اعتماد و سازگار باشند.
زبان lrfs مجموعه ای از دستورالعمل ها در زمینه حسابداری است که به صورت بین المللی مشخص میکند چه عواملی باید در گزارش گیری صورتهای مالی ذکر شوند.

بخش های استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی

• استاندارد بین المللی حسابداری ارائه صورتهای مالی؛
• استاندارد بین المللی حسابداری موجودی ها؛
• استاندارد بین المللی حسابداری صورت جریان های نقدی؛
• استاندارد بین المللی حسابداری اجاره ها؛
• استاندارد بین المللی حسابداری پیمان های سخت؛
• استاندارد بین المللی حسابداری مالیات بردرآمد؛
• استاندارد بین المللی حسابداری مخارج تامین مالی؛
• استاندارد بین المللی حسابداری املاک،ماشین آلات و تجهیزات؛
• استاندارد بین المللی رویداد های پس از دوره گزارش گری.

روابط بین المللی درچهارچوب حسابداری

شرکت هایی که در حوزه بین المللی فعالیت هایی در زمینه تامین مالی و دادوستد با شرکت های بین المللی انجام میدهند دارای رقبای تجاری خارجی هستند،و باید صورت های مالی خود را به گونه ای اندازه گیری،بررسی و حسابرسی کنند تا نیاز های اطلاعاتی کاربران و مشتریان خود را برطرف کنند.

 

دوره هایclmaو accaدر حسابداری بین المللی

دوره clma: این دوره،دوره ی حسابداری مدیریت است و بیشتر به سمت بحث های مدیریتی استراتژیک می رود،انجمن این دوره در انگلستان تاسیس شده که بزرگترین مرکز آموزش و تربیت حسابداران مخصوصا حسابداری بین المللی و مدیریت است.
هدف این دوره تربیت حسابداران خبره مطابق با معیارهای جهانی و استانداردهای شغلی دنیاست.تمامی امتحاناتclma بر اساس استاندارد های بین المللی حسابداری و مدیریت ایجاد می شود.
این درس در سه طرح طراحی شده
1-سطح عملیاتی در حسابداری
2-سطح مدیریتی در حسابداری
3-سطح استراتژیک در حسابداری
و به زبان انگلیسی برگزار می شود و مدرک آن نیز بین المللی است،به واسطه این مدرک میتوانید عناوین شغلی مانند تحلیل گر بودجه،مدیرعامل،مدیر ارشد مالی،حسابدار ارشد را بدست آورید.

دورهacca:این دوره قدمت120 ساله در حسابداری بین المللی دارد.دارندگان این مدرک دارای مهارت های حسابداری،حسابداری صنعتی و حسابداری مالی هستند.اخذ این مدرک برای آن دسته افرادی که خواهان کار در خارج و حضور در شرکت های خارجی دارند بسیار سودمند است.
این دوره برای افرادی است که میخواهند موقعیت شغلی متفاوتی در سطح حسابداری تجربه کنند دارندگان این مدرک دید جامع تری نسبت به حسابداری و حسابرسی مالی دارند.

توانایی های حسابدار بین المللی

• تجزیه و تحلیل آمار و ارقام
• آشنایی کامل با قوانین مالی و اعتباری هر کشور
• برگزاری جلسات مشاور حرفه ای در زمینه امور مالی بین المللی
• آنالیز و بررسی بورس و سازمان های سرمایه گذاری درکشورها
• ایجاد گزارش از تبدیلات صورت حساب از واحد پولی مبدا به مقصد

مهم ترین دلیل تعیین استاندارد های بین المللی آموزش حسابداری

مهم ترین دلیل این است که سطح معلومات و اطلاعات افراد در این حوزه گسترش یابد و همواره در حال به روز رسانی و افزایش دادن سطح توانایی افراد باشد این امر در نهایت به حفظ کیفیت این حرفه و ارزش های آن کمک میکند.بهره مندی افراد فعال در این حوزه ی کاری از مهارت های مورد انتظار و سطح قابل قبولی از الزامات و نزدیک بودن آن ها به استانداردهای بین المللی آموزش حسابداری موجب می شود تا سطح حسابداران در یادگیری و استخدام افزایش پیدا کند.

استاندارد های بین المللی آموزش حسابداری

1-متقاضیان شرکت در دوره های آموزشی باید از الزامات ورودی لازم(زمینه ی علمی در خصوص این رشته و یا سابقه کار مرتبط)
2-برنامه ی آموزشی باید از محتوا و سرفصل های علمی تعیین شده برای تدریس کلاس های مربوطه،تشکیل شده باشد.
3-به جهت تامین صلاحیت های لازم برای یک حسابدار حرفه ای و تجهیز وی به ترکیب مناسبی از مهارت های ذهنی،شخصی،فنی و کارکردی،ارتباطی و میان فردی،مدیریتی و تجاری و…باید از سیستم آموزشی مناسب در جهت گسترش دادن مهارت ها بهره گرفت.

از اینکه تا پایان مقاله همراه ما بودین کمال تشکر را داریم امیدواریم از این مقاله نهایت استفاده برده باشید در پایان به چندتا از مهم ترین سوالاتی که از آموزشگاه ill پرسیدید پاسخ میدیم.

1-حسابداری بین المللی یعنی چه؟

روشی برای حسابداری است که شامل استاندارد ها و اصول حسابداری همه کشورها می باشد حسابداری بین المللی یک سیستم جهانی است که در همه کشورهای دنیا مورد قبول است.

2-رابطه بین المللی در حسابداری چگونه است؟

شرکت هایی که در حوزه بین المللی در زمینه تامین مالی و دادوستد با شرکت های بین المللی انجام میدهند دارای رقبای تجاری خارجی هستند،و باید صورت های مالی خود را به گونه ای اندازه گیری،بررسی و حسابرسی کنند تا نیاز های اطلاعاتی کاربران و مشتریان خود را برطرف کنند.

3-حسابدار بین المللی چه توانایی دارد؟

تجزیه و تحلیل آمار و ارقام
آشنایی کامل با قوانین مالی و اعتباری هر کشور
برگزاری جلسات مشاور حرفه ای در زمینه امور مالی بین المللی

40-برای گزارش مالی چه استانداردی وجود دارد؟

استاندارد بین المللی حسابداری ارائه صورتهای مالی
استاندارد بین المللی حسابداری موجودی ها
استاندارد بین المللی حسابداری صورت جریان های نقدی
استاندارد بین المللی حسابداری اجاره ها
استاندارد بین المللی حسابداری پیمان های سخت

اگر در رابطه با این موضوع سوالی دارید فرم مشاوره زیر را پر کنید تا متخصصین ما با شما تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آغاز گفتگو
1
چطور میتونم کمکت کنم ؟
مرکز آموزشی ایل
سلام خوش آمدید چطوری میتونم کمکتون کنم ؟