آموزش حسابدار + بررسی وضعیت استخدام حسابدار

استخدام حسابدار و آموزش حسابداری

استخدام حسابدار یکی از مهمترین دغدغه ها ی کارفرماها می باشد به این دلیل که استخدام یک حسابدار خبره می تواند به رشد یک مجموعه کمک کند و برعکس این موضوع هم صدق می کند.

داشتن یک حسابداری که به اطلاعات و مطالب روز مسلط نباشد باعث میشه که یک ضرکت ضررهای زیادی بکند و حتی در بعضی موارد حسابدار غیر حرفه ای باعث انحلال یک شرکت می شود.

دلیل درخواست بالای استخدام حسابدار

 

استخدام حسابدار یک مبحث حساس می باشد که اگر شما سعی کنید تبدیل به یک حسابدار حرفه ای شوید، شانس خودتان را برای استخدام در شرکتها و ارگانهای متفاوت افزایش خواهید داد.
در واقع وظیفه هر حسابدار این است که شرکت را به سود برساند و وضعیت شرکت را تا حد زیادی سروسامان دهد، توی هر بخش و کسب و کاری که فعالیت اقتصادی انجام می شود حضور حسابدار الزامی می باشد.
هدف هر کسب و کاری رسیدن به سودهی می باشد بنابراین از یک کسب و کار کوچک گرفته تا یک شرکت و کارخانه بزرگ استخدام حسابدار ضروری می باشد.

به عنوان یک حرفه ‌ای در حوزه حسابداری، استخدام حسابدار دارای اهمیت بالایی است. در ادامه، به تعریف حسابداری، هدف حسابداری، و کار اصلی حسابدار در یک شرکت می ‌پردازیم

  • تعریف حسابداری
  • انجمن حسابداری رسمی ایالات متحده حسابداری را به عنوان جمع‌ آوری، ثبت، طبقه ‌بندی، و تلخیص فعالیت ‌های مالی موسسه در قالب اعداد قابل تشخیص به پول و تفسیر حاصل از نتایج این اعداد تعریف می ‌کند؛
  • حسابداری به عنوان زبان تجارت نیز شناخته می ‌شود. مانند هر زبانی، حسابداری دارای علائم، اصطلاحات، و قواعد خاص خود است. این زبان تجارت معاملات و رویدادهای مالی را طبق قواعد ثبت، طبقه‌ بندی، تجمیع، و در نهایت گزارش ‌گیری می ‌کند.
  • هدف حسابداری
  • هدف حسابداری، ارائه اطلاعات مالی دقیق و قابل اعتماد به مدیران، سهامداران، و سایر کاربران است. این اطلاعات شامل ارزش دارایی ‌ها، بدهی ‌ها، سود و زیان، و جریان نقدی می ‌شود.
  • کار اصلی حسابدار در یک شرکت
  • ثبت و تجزیه و تحلیل تراکنش ‌های مالی؛
  • تهیه و تنظیم گزارش‌ های مالی مانند ترازنامه، صورت ‌سود و زیان، و جریان نقدی؛
  • مدیریت مسائل مالیاتی و تطابق با قوانین مالیاتی؛
  • تحلیل و بررسی عملکرد مالی شرکت و پیشنهاد بهبودها؛
  • همکاری با سایر بخش ‌های سازمان برای بهبود کارایی مالی.

استخدام یک حسابدار ماهر به شما کمک می ‌کند تا مسائل مالی کسب و کار را به خوبی مدیریت کنید و از جریان نقدی مثبت و ترازنامه‌های دقیق استفاده کنید. همچنین، در برخی مواقع، اضافه‌ کاری ‌های اجباری برای حسابداران به دلیل حجم بالای کار، به خصوص در زمان ‌های اوج کاری مانند فصل مالیاتی، اجتناب‌ ناپذیر است.

استخدام حسابدار با مرکز آموزشی
دوره های لازم برای استخدام حسابدار با مرکز آموزشی

موقعیت های کاری حسابداران

 

اگر دنبال کار یا یک حرفه برای تضمین آینده خودتان هستید، حسابداری بهترین رشته می باشد که شما می توانید آن را انتخاب کنید.

برای پیدا کردن شغل حسابداری کافیه یکسر به آگهی های استخدام در جاب ویژن، برنامه دیوار و ….. سر بزنید مشاهده خواهید کرد که روزانه کسب و کارهای زیادی به دنبال استخدام حسابدار می باشند.
و با توجه به اوضاع مالیات شرکتهای مختلف و همچنین جریمه هایی که اداره داریی برای مالیات در نظر گرفته، هچ کسب و کاری را نمی توان بدون حضور مثبت یک حسابدار سپری کرد.

شما میتوانید با آموزشهای دقیق و کاربردی فرصتهای شغلی خودتان را بیشتر کنید و فرصت های بیشتری جهت انتخاب مسیر شغلی خودتان داشته باشید.

شغل حسابداری در آینده

 

شغل حسابداری نه فقط در ایران بلکه در تمام جهان یکی از پرمتقاضاترین شغل ها می باشد، با توجه به تورم اقتصادی و شرایط و تغییر قوانین مالیاتی، کشور آمریکا اعلام کرده تا سال 2026 میلادی نیاز به حسابدار 10 درصد رشد خواهد داشت.

در صورتی که دیگر کسب و کارها ممکن است فقط 7 درصد رشد داشته باشند، و این را هم در نظر بگیرید با توجه به زیاد شدن کسب و کارها نیاز به حسابدار هم افزایش پیدا می کند.

حسابداری به صورت پاره وقت

 

سوالی که پیش میاد اینکه اصلا امکان داره کار حسابداری به صورت پاره وقت انجام داد؟ یکی از بزرگترین مزیت های کار حسابداری این است که میتوان این شغل را به صورت پاره وقت و بدون حضور در محل کار وظایف را به انجام رساند، خیلی از حسابداران با توجه به همین وضعیت، یکسری از حسابدارن کار چندین شرکت را به صورت همزمان انجام می دهند که این باعث می شود درآمد خود را چندین برابر کنند.
این مزیت حتی برای کارفرماها هم سود آور می باشد به این دلیل که نیازی به پرداخت هزینه های کلان حضور حسابدار در محل ندارند.

وظایف یک حسابدار چیست؟

 

حسابداران از شروع تایم کاری خودشان ممکن است با وظایف متعددی روبرو شوند، البته این را هم بدانید اینکه چه وظایفی بر عهده شماست بستگی به حوزه کاری شما و درخواستهای کارفرما از شما می باشد.

بیاید باهم بررسی کنیم ببینیم یک کارفرما به چه هدفی حسابدار استخدام می کند:

  •  اولین انتظارر کارفرما بودجه بندی، صورت درآمدها و همچنین محاسبه هزینه حقوق و دستمزد
  •  حسابدارها باید به صورت روزانه باید هزینه های کوچک و بزرگ، درآمدها و فاکتورها
  •  یک کارفرما انتظار دارد، حسابدار به تمام مباحث روز مالیاتی مسلط باشد تا بتواند در پرداخت و کم کردن مالیات کمک به سزایی به شرکت بکند.
  •  مبحث تراز کردن حساب یکی از مهمترین مسائل می باشد، همچنین شناسائی بستانکار و بدهکار
  •  حسابدارهای حرفه ای میتوانند با حسابداران خارجی ارتباط بگیرن
  •  یک حسابدار حرفه ای که بتواند در مورد گزارشات خود توضیحات لازم را ارائه کند.
  •  ارائه برنامه ریزی برای رسیدن بهه اهداف شرکت
  •  صورتهای مالی که یکی از مهمترین مباحث حسابداری می باشد.
  •  پرداحت حقوق و دستمزد کارکنان

اگر دوست دارید در زمینه حسابداری پیشرفت کنید باید به تمام مطالب حسابداری نیاز بازار کار مسلط شوید، برای اینکه بتوانید در شرکتهای معتبر استخدام شوید می توانید با کمک تیم مرکز آموزشی ILL به این هدف برسید.

 

انواع حسابداری در بازار کار

 

در زمینه استخدام حسابدار، شاخه ها زیادی می باشد که افراد هنگام انتخاب این رشته می توانند یکی از این شاخه ها را انتخاب کنند، البته که در اگهی های استخدام هم می توانید مشاهده کنید که با توجه به نوع شرکت تنوع حسابداری و درخواست شرکتها هم زیاد می باشد.
هر کدوم از این شاخه ها بسیار مهم می باشند، بنابراین شما برای اینکه در هر کدام از این شاخه ها حرفه ای شوید، میتوانید با شرکت در دوره های حسابداری در مراکز معتبر به صورت جامع به همه این مباحث مسلط شوید.

حسابداری مالی

حسابداری مالی به تهیه گزارش ‌های مالی شرکت‌ ها می ‌پردازد. این گزارش ‌ها شامل وضعیت مالی، درآمدها و هزینه ‌ها، دارایی ‌ها، سرمایه‌ ها، بدهی‌ ها و حقوق صاحبان سهام شرکت می ‌شوند.

حسابداران مالی مهارت‌ های تجزیه و تحلیل اعداد را دارا باید داشته باشند.

حسابداری دولتی

حسابداری دولتی به تهیه گزارش ‌های مالی دولت و نهادهای عمومی می ‌پردازد. این گزارش ‌ها برای اطلاع‌ رسانی به مردم و مسئولان استفاده می ‌شوند.

حسابداری مدیریت

حسابداری مدیریت به تهیه گزارش ‌های مالی داخلی شرکت‌ ها و مدیران آن ها می‌ پردازد. این گزارش ‌ها برای اتخاذ تصمیم‌ های مدیریتی استفاده می‌ شوند.

حسابداری صنعتی

حسابداری صنعتی به تهیه گزارش ‌های مالی شرکت ‌های تولیدی و صنعتی می‌ پردازد. این گزارش ‌ها شامل موجودی کالا، هزینه ‌های تولید، وضعیت مالی و سایر اطلاعات مرتبط با فعالیت‌ های تولیدی است.

حسابداری فروشگاهی و حسابداری مالیاتی

حسابداری فروشگاهی به تهیه گزارش ‌های مالی فروشگاه ‌ها و مراکز خرده‌ فروشی می ‌پردازد.

حسابداری مالیاتی به تهیه گزارش‌ های مالی مرتبط با مالیات‌ ها و امور مالیاتی می ‌پردازد.

با توجه به علاقه‌ ی شما به حسابداری، می ‌توانید یکی از این گرایش ‌ها را انتخاب کنید و در آن موفق شوید.

پرکاربردترین بخش های حسابداری:

 

  • حسابداری عمومی
  • حسابداری صنعتی
  • حسابداری مالیاتی
  • حسابرسی
  • حسابداری مالی

 

استخدام حسابداری و حقوق های دریافتی
دورهای لازم برای مسلط روی حسابداری و استخدام حسابدار

 

الف) حسابداری عمومی

 

در این بخش شما قواعد و اصول حسابداری را اموزش میبینید به صورتی که وقتی هر کدوم از اصطلاحات حسابداری را می شنوید می دانید هر کدوم چه معنی و منظوری دارد.

ب) حسابداری صنعتی

 

این بخش از حسابداری مربوط به بخش های تولیدی و کارخانه ها می باشد، اگر شما می خواهید در این بخش استخدام شوید باید به نحوه محاسبه قیمت تمام شده، همچنین مباحث سود و زیان و همچنین موارد دیگر حسابداری مسلط باشید.

پ) حسابداری مالیاتی

 

معمولا شرکتها به دنبال افرادی هستند که به تمام قوانین مالیاتی مسلط باشند و بتوانند در این زمینه کمک زیادی به شرکتها بکنند تا بتوانند مالیات شرکت را به حداقل برسانند، اگر در اینترنت یک جستجوی کوچکی بکنید متوجه می شوید که تعداد استخدام حسابدارهایی که به مالیات مسلط باشند، بسیار بالا می باشد.
به طور کلی تعداد اگهی های که در زمینه استخدام حسابداری مالیاتی می باشه به مراتب بیشتر می باشد.

ت) حسابرسی

 

اشخاصی که در زمینه حسابرسی فعالیت می کنند، به ، دفاتر مالی و اسناد و مدارک متعدد و از همه مهمتر صورت های مالی تسلط کامل دارند.

حسابرسان معمولا از شرکتها و کارفرماهای متعدد پروژه در یافت می کنند و پس به سرانجام رسیدن آن ها را به کارفرما تحویل می دهند، شرکتهای بزرگ معمولا دو نفر را به عنوان حسابرس در شرکت خود دارند.

ث) حسابدری مالی

 

استخدام حسابدار مالی یکی از پرمتقاضی ترین نوع حسابداری می باشد که وظیفه عمده آنه تحلیل و انالیز کردن اطلاعات مالی، و صورتهای مالی می باشد، حسابدارهای مالی وظیفه دارند گزارشهای مالی می باشد.

حسابداران مالی، اکثرا درگیر کاهش مالیات و هزینه ها هستند و معمولا با ثبت آنها زیاد کاری ندارند.در کل یک حسابدار مالی وظیفه ارائه گزارش ماهانه از درآمد و هزینه ها می باشد.

تا اینجای مقاه با انواع شاخه های حسابداری آشنا شدیم، مبحث بعدی که قرار است به آن بپردازیم مهارت هایی است که هر حسابدار باید داشته باشد.

یک حسابدار برای استخدام باید مهارت های زیر داشته باشد؟

 

شما هرچقدر بیشتر به مهارتها مسلط باشید فرصتتان برای استخدام شدن بیشتر می شود، حسابدارها در کل باید دو مهارت فنی و مهارت نرم افزاری مسلط باشند.
مهارت های فنی در زمینه کار با نرم افزار ها، شناخت قوانین کار و توانایی کار با اعداد و تجزیه و تحلیل حسابها می باشد.
موضوع دیگر روابط عمومی بالای حسابدارها می باشد، یک حسابدار فقط پشت میز نیست بلکه روزانه با افراد زیادی در محیط کاری خود روبرو می شوند که باید توانایی برقراری ارتباط با انها را داشته باشد.

اما این مهارتها چی هستن؟

 

به روز بودن یک حسابدار، مسلط بودن به تمامی نرم افزارهای حسابداری، یک حسابدار باید توانایی کار با نرم افزارهای افیس را داشته باشد، منظم و سر وقت بودن، با حوصله بودن برای انجام کارهای روتین، یکی از صفات مهم یک حسابدار تمرکز و دقت بالا می باشد.

یک حسابدار باید توانایی و سواد نگارش یک گزارش خوب را داشته باشد، از همه این مباحث مهمتر مدیریت زمان برای یک حسابدار می باشد.

در نهایت حسابدار خوب کسی است که قدرت تحلیل و گزارشگیری را داشته باشد.

از شما عزیزان که تا اینجای مقاله همراه من بودید کمال تشکر را دارم، اگر سوالی در این زمینه داشتید میتوانید این پایین سوال خود را بپرسید تا متخصصین مرکز اموزشی ill در اسرع وقت پاسخ شما را بدهند.

1) من چه مطالبی را برای حسابدار شدن نیاز دارم؟
شما برای تبدیل شدن به یک حسابدار نیاز دارید که به تمام مباحث حسابدای و مالیاتی مسلط باشید.

2) موقعیت کاری حسابداران چجوریه؟

باید بگمفرصت برای حسابدارهای حرفه ای و کار بلد همیشه مهیا هست شما فقط کافیه یک رزومه کاری اماده داشته باشید تا از این موقعیت ها استفاده کنید.

3) با چند سال کار کردن میشه یک حسابدار حرفه ای شد؟
در واقع اگر شما به تمام مباححث مسلط باشید و از قبل آموزش دیده باشید فقط به یکسال یا شاید هم زمان کمتری داشته باشید، فقط کافی است به تمام مباحث حسابداری مورد نیاز بازار کار مسلط باشید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آغاز گفتگو
1
چطور میتونم کمکت کنم ؟
مرکز آموزشی ایل
سلام خوش آمدید چطوری میتونم کمکتون کنم ؟